Πολιτική Απορρήτου

1. Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγει αυτή η ιστοσελίδα;

1.1 Ανάλυση Επισκέψεων Ιστότοπου
Η ιστοσελίδα diaites.gr κάνει χρήση του εργαλείου παρακολούθησης επισκέψεων ιστότοπου της Google, γνωστό και ως Google Analytics. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις διάφορες σελίδες ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε όλους τους χρήστες.

Αν και το Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως τη γεωγραφική σας θέση, τη συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Επίσης, το Google Analytics καταγράφει και τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, όμως η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσωπική σας αναγνώριση.

Επιπλέον, το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies, για τα οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα. Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας στο διαδίκτυο (browser), θα αποτρέψει την υπηρεσία Google Analytics από το να παρακολουθεί την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του diaites.gr καθώς και τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων που αναφέραμε παραπάνω.

1.2 Φόρμες Επικοινωνίας και Σύνδεσμοι Email
Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποια από τις φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ή κάποιον σύνδεσμο email (email links), τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κανένα από τα δεδομένα που εισάγετε στις αντίστοιχες φόρμες δεν αποθηκεύονται στην ιστοσελίδας μας και δεν αποστέλλονται σε τρίτους.

2. Πώς αποθηκεύονται τα προσωπικά μου δεδομένα;
Η ιστοσελίδα diaites.gr δεν αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να συλλεχθούν προσωπικά δεδομένα, χωρίς όμως να αποθηκευτούν στους servers της ιστοσελίδας μας, αναφέρονται στην παράγραφο 1.

3. Σχετικά με τους servers της ιστοσελίδας
Η ιστοσελίδα diaites.gr φιλοξενείται σε servers που η ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται προς και από την ιστοσελίδα του τμήματος, χρησιμοποιείται ένα πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Βεβαιωθείτε ότι στη διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) που χρησιμοποιείτε, γίνεται χρήση του πρωτοκόλλου https και όχι του http.

4. Παραβιάσεις Δεδομένων
Σε περίπτωση που παραβιαστούν και κλαπούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που είναι αποθηκευμένα στις βάσεις δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας ή σε βάσεις δεδομένων τρίτων υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε, θα ενημερώσουμε μέσα σε 72 ώρες από την παραβίαση όλους τους χρήστες και τις σχετικές αρχές.

5. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή με βάση τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν στην ιστοσελίδα μας. Οι αλλαγές θα γίνουν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών της ιστοσελίδας και για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να ελέγχτε τη συγκεκριμένη σελίδα περιστασιακά.

δικηγοροι ιντερνετ

δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματος